Asiakaslähtöiset hammaslääkäripalvelut Tuusulassa

Palvelut

Tuusulan Hammaslääkäriasemalla palvelemme sinua kaikissa hammashoitoon liittyvissä tarpeissasi, perushammashoidosta ja esteettisestä hammashoidosta nukutuksessa tapahtuvaan hammashoitoon.

Hampaiden ja suun tarkastus

Suun ja hampaiden tarkastus kannattaa tehdä säännöllisesti ja yksilöllisin väliajoin, kuitenkin aikuisväestöllä pääsääntöisesti vuoden välein. Hampaiden tarkastuksen yhteydessä hammaslääkärin suosituksen perusteella on aika ajoin hyvä ottaa röntgenkuvat, joka on meillä vaivatonta.

Röntgensäteily on minimoitu uudella digitaalitekniikalla. Tämän perusteella voidaan havaita hampaiden juurten tulehdukset ja leukojen alueen sairaudet, jotka usein ovat oireettomia, mutta vaativat hoitoa.

Hampaiden tarkastuksen lisäksi tutkitaan limakalvot, perustoiminnot, leukanivelet ja ulkonäköön liittyvät asiat. Tämän jälkeen voidaan hoito suunnitella yhteistyössä potilaan kanssa sekä antaa mahdollinen kustannusarvio.

Huolehdimme ylläpitohoidosta ja määräaikaistarkastuksista säännöllisillä kutsuilla, jotka voidaan lähettää perinteisellä kirjeellä kotiin, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Hammaskiven poisto

Hammaskiveä kertyy lähes kaikille. Hammaskiven muodostuminen hampaiden pinnalle haittaa niiden puhdistusta ja aiheuttaa ienverenvuotoa eli ientulehdusta.

Hammaskiven kertyminen johtaa huonoimmillaan parodontiittiin, joka on hampaiden ja ikenien kannalta vakava sairaus. Hammaskiven säännöllinen poistaminen on tärkeää koska se ennaltaehkäisee vakavimmilta seurauksilta.

Hampaiden röntgenkuvaus

Hyvät röntgenkuvat takaavat koko hammashoidolle laadukkaan perusasetelman. Tietokoneen ruudulle ilmestyvä röntgenkuva on helppo tapa näyttää myös potilaalle hampaiden ja leukojen tilannetta.

Hampaan poisto

Hampaan poisto on hampaan hoidon kannalta viimeinen toimenpide johon kuitenkin aika-ajoin joudutaan. Hammas voi olla reikiintynyt, tulehtunut tai haljennut niin huonoon kuntoon, että muita vaihtoehtoja ei ole.

Hampaan poisto suoritetaan paikallispuudutuksessa ja on kivuton toimenpiteenä. Juurten ja hampaan muoto ja kunto kuitenkin ratkaisee onko hammas helposti poistettavissa vai vaatiiko se leikkauksen. Toimenpide suoritetaan meillä ammattitaidolla ja kivuttomasti. Poistetun hampaan tilalle voidaan usein asettaa keinojuuri ja yhteistyökumppaniemme avulla se on meillä mahdollista.

Hammaslääkäripelko

Varaamme usein pelkopotilaalle enemmän aikaa jolloin hoito voi tapahtua potilaan omilla ehdoilla. Myös esilääkitystä on mahdollista käyttää. Meillä on sopimus anestesialääkärin kanssa, joten tarvittaessa hammashoito onnistuu myös nukutuksessa. Lisätietoa löydät täältä.

Hampaiden oikominen

Teemme vastaanotollamme invisalign-kalvo-oikomista. Invisalign -oikominen on nopeaa ja vaivatonta asiakkaalle. Ota yhteyttä vastaanotollemme, niin kerromme mielellämme lisää. Voit tutustua invisalign-oikomiseen täällä: www.invisalign.fi